_Hidup Tenang Tanpa Masalah_

Sunday, February 28, 2010

Jalan2 menuju sem 3


yep!result sem 2 yg main "tuu jay" ngn kitorg slame 2 ari last skali kuar gk arini.Dan spt yg dh dijangka,result aku drop but still aku brsyukur sbb xde yg kne repeat.Alhamdulillah.Parents pn xkte kate pape.Ayah aku ckp klu dpt go through tu kire da ok dh.tp aku thu deep inside his heart,die nk ank die dpt yg lg2 baik.huhuhu.InsyaAllah aku akn cube2 lg sebaik mgkn sem yg akn dtg utk gmbirakn mereka.Then still ad yg xdpt nk go into student info.tkpe esok2 nnt dpt la tu buke.Ape2 pn aku redha,setimpal dgn usaha aku yg xseberapa.Last minute study,mne smpt nk catch up byk2.tmbh2 clculus.

So,utk sem 3 yg akn stat ari isnin ni, 01/03/2010,maka trpkselah aku dgn hati yg trlampau berat utk meninggalkn kg halamanku yg trcenta dan pulang ke uniten.Huh!malas oiii nk packing2 barg.tp semenye da settle pn.Hahahaha.jiwa kacau jap aku td kes packing.Sem 3 ni kne ubah strategi.hurm....i got the plan already.Hope i can make it possible insyaAllah...~END~

p/s: xpuas ati sbb aku xdpt sempurnakn seme hajat aku mse cuti ni.Aku nk piza!!!!tensennye aku xdpt nk makan.huhuhu.piza....oooo piza.dimana kamu???!!

3 comments:

Annaz said...

waaaaaaaa...baju melayu ak tertinggal kat umah..hahaha..
gi islf101 malam tu pakai seluar jean leh ke?
hehehe..

chaiyok2..ngeee..:D

AkuZ.. said...

ape plan awk??

IRFARN said...

anas...chaiyok2!!1hahaha

asiah...nnt sye gtau awk ea..hehe

Post a Comment